Open TCP/IP-poorten bekijken

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Snelpad: Op de pagina Computers van de website LogMeIn.com klikt u op Dashboard om verbinding te maken met een Windows-computer en vervolgens gaat u naar Performance Info > Open TCP/IP Ports
Denk eraan: Eenmaal verbonden, moet u in Detailed Mode (Dashboard) zijn om de opties voor beheer op afstand te zien.
  1. Specificeer het type poort(en) dat u wilt bekijken
    • Luisterpoorten (poorten die luisteren of er verbindingen zijn)
    • Verbonden poorten (poorten die zijn verbonden met een andere computer)
    • Al het overige (poorten in diverse stadia van het verbonden of afgesloten zijn)
  2. Selecteer IP-adressen oplossen om IP-adressen op te lossen die voorkomen in de lijst met lokale namen.

Resultaat: De verwerking hiervan kan enige tijd duren.

3. Klik op Doorgaan.

Resultaat: Een lijst met poorten wordt weergegeven.

Zodra u de lijst hebt gegenereerd, kunt u de poorten die u hebt weergegeven wijzigen met behulp van de selectievakjes op de werkbalk en door vervolgens op Vernieuwen te klikken.