Mijn AVG Internet Security veroorzaakt het offline gaan van de host

Opmerking: Dit is een hoffelijkheidsartikel om te helpen met AVG software die de host blokkeert. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met de ondersteuning van AVG.

AVG Internet Security wordt geleverd met een firewall-onderdeel dat een goede werking van de host kan verhinderen.

Om het probleem op te lossen:

1. Klik met de rechtermuisknop op het AVG-pictogram in de Windows systray en klik vervolgens op AVG Control Center starten.
  2. Selecteer Extra, dan Firewall-instellingen.
  3. Onder de optie Profiles aan de linkerkant van het scherm, klikt u op de + naast het onderste profiel in de lijst, d.w.z. "Standalone computer" of "Klein thuis- of kantoornetwerk".
  4. Klik op de + naast Toepassingen.
  5. Zoek LogMeIn in de lijst en wijzig de actie Toepassing in Toestaan voor alle
  6. Scroll terug naar Toepassingen en klik erop zodat het gemarkeerd is.
  7. Selecteer Add aan de rechterkant van de pagina.
  8. Klik op de knop naast Pad en blader naar C:ProgramData\LogMeIn (x64 voor 64 bit OS).
  9. Selecteer LogMeInSystray.exe en klik op Open.
  10. Wijzig de actie Toepassing in Toestaan voor alle en selecteer Toepassen.
  11. Herhaal deze stappen voor de volgende host software bestanden: LMIGuardian.exe, raabout.exe

Zodra deze stappen zijn voltooid, klikt u op het pictogram LogMeIn tray en klikt u op LogMeIn Control Panel. Zodra de toolkit wordt geopend, klikt u op de aan/uit-knop in de linkerbovenhoek om de host uit te schakelen. Eenmaal uitgeschakeld, klikt u opnieuw op de aan/uit-knop om de host opnieuw in te schakelen. De host zou niet langer ingeschakeld maar offline moeten zijn. Verwante koppelingen AVG-ondersteuningscentrum: http://www.avg.com/us-en/support