De client-app installeren op een telefoon of tablet

Installeer de client-app op elk iOS- of Android-apparaat dat u wilt gebruiken om verbinding te maken met computers in uw account.

Android

Installeer LogMeIn voor Android rechtstreeks op uw apparaat via Google Play. Uw apparaat moet voldoen aan de voorwaardenlijst die in de winkel is weergegeven.

1. Tik op uw Android-toestel op Google Play.
  2. Zoek naar LogMeIn.
  3. Tik op LogMeIn.
  4. Volg alle instructies op het scherm.

Onthoud: U hebt uw Google Play-gebruikersnaam en -wachtwoord niet nodig om u aan te melden. In plaats daarvan maakt u een LogMeIn ID en een wachtwoord aan dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw account.

iOS

U kunt de client rechtstreeks op uw iPhone, iPad of iPod touch installeren vanuit de App Store. Uw apparaat moet voldoen aan de voorwaardenlijst die in de winkel is weergegeven.

1. Tik op je iPhone, iPad of iPod touch op App Store.
  2. Zoek naar LogMeIn.
  3. Tik op LogMeIn.
  4. Volg alle instructies op het scherm.

Onthoud: U hebt uw App Store-gebruikersnaam en -wachtwoord niet nodig om u aan te melden. In plaats daarvan maakt u een LogMeIn ID en een wachtwoord aan dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw account.

Voorbeeld: Bedien uw werkcomputer vanaf uw telefoon of tablet

U wilt uw mobiele telefoon gebruiken om vanaf uw vakantieadres met uw kantoorcomputer te kunnen werken.

• Van overal, maak een account aan
  • Installeer op uw werkcomputer (PC of Mac) de host
  • Installeer de client-app op uw telefoon of tablet
  • Gebruik op uw telefoon of tablet de client-app om toegang te krijgen tot uw werkcomputer