Lijst weergeven

Probeer Lijst weergeven voor een helder, eenvoudig overzicht van de computers in uw account. Lijst weergeven toont het grootste aantal computers in één keer. Hierdoor is het een goede keuze wanneer u een groot aantal computers binnen uw account heeft.

Afbeelding 1. Lijst weergeven
Tip: Om de sessie in een nieuw browsertabblad te openen, klikt u op de blauwe "pijl omlaag" naast een computer en selecteert u Afstandsbediening in nieuw venster.

Direct naar besturing op afstand

Klik op de naam van een computer om direct naar besturing op afstand te gaan. Control-klik of midden-klik om de sessie in een nieuw browsertabblad te openen.