Ongeldige codes met tweestapsverificatie? Wat kunt u doen?

Onjuiste tijdinstellingen op uw mobiele apparaat zijn een veel voorkomende oorzaak van ongeldige beveiligingscodes met tweestapsverificatie.

Om dit te verhelpen, moet u de tijdsinstellingen op uw toestel synchroniseren:

• Op uw toestel, kies automatische datum en tijd.
  • Als het probleem hiermee niet is opgelost, kunt u uw verificatiecodes in twee stappen via e-mail ontvangen.

Google Authenticator voor Android gebruikers kunnen ook het volgende proberen:

1. Start de app
  2. Tik op de ... menupunten en kies Instellingen
  3. Tik op Tijdcorrectie voor codes.
  4. Tik op Synchroniseer nu.