Informatie over abonnementen weergeven

Bekijk informatie over uw abonnementen op producten en diensten.

1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Meld u aan op bij uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Klik bovenaan de pagina op Instellingen en vervolgens op Abonnementen.

Resultaat: Alle abonnementen op GoTo producten en services die zijn gekoppeld aan uw LogMeIn ID worden vermeld. De volgende informatie wordt weergegeven: product, type, startdatum, einddatum en prijs bij verlenging.