Informatie beschermen tijdens besturing op afstand

U kunt het beeldscherm van de hostcomputer uitschakelen en/of het toetsenbord van de hostcomputer vergrendelen om uw gegevens te beschermen tijdens besturing op afstand.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.
  1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Verander Blank scherm in Op.

Tip: Problemen om deze functie in te schakelen? Waarschijnlijk moet u nog het stuurprogramma installeren dat nodig is om deze functie te kunnen gebruiken. Installeer het vereiste stuurprogramma op de hostcomputer.

Resultaat: Het scherm van de hostcomputer blijft uitgeschakeld gedurende de externe sessie. Als iemand het beeldscherm van de hostcomputer bekijkt, is er alleen een leeg scherm te zien. Niemand kan zien wat u doet.

3. Wijzig Lock Keyboard in On.

Resultaat: Het toetsenbord van de hostcomputer is vergrendeld gedurende de externe sessie. Niemand kan het toetsenbord van de hostcomputer gebruiken zolang u deze computer op afstand bestuurt.

4. Sla uw instellingen op.

Als u bij het gebruik van Beeldscherm uitschakelen en/of Toetsenbord vergrendelen niet elke keer een waarschuwingsbericht wilt ontvangen, stelt u in het gedeelte Meldingen de optie Beeldscherm uitschakelen en/of Toetsenbordvergrendeling in op Uit.