In- en uitzoomen

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

Wanneer u het scherm van een hostcomputer weergeeft, kunt u op verschillende manieren in- en uitzoomen.

• Beweeg uw vingers op het scherm naar elkaar toe of uit elkaar.
  • Tik op het vergrootglaspictogram om in te zoomen op de locatie die door de muisaanwijzer wordt aangegeven.
  • Tik op het pictogram van de zoomregelaar om aan de rechterkant van het scherm een schuifregelaar weer te geven. Gebruik deze schuifregelaar om in of uit te zoomen op de locatie die door de muisaanwijzer wordt aangegeven.