Ik heb Pro, hoe kan ik LastPass Premium inwisselen?

Pro-gebruikers komen in aanmerking voor gratis LastPass Premium! Om LastPass in te wisselen, volgt u de onderstaande stappen.

1. Log in op uw LastPass account. Als u er nog geen heeft, maak er dan eerst een aan hier.
  2. In een ander tabblad in dezelfde browser, logt u in op LogMeIn.com.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Instellingen.
  4. Klik in het vervolgkeuzemenu op Inruilen LastPass-abonnement.
  5. Op de volgende pagina klikt u op het License Key # dat u wilt claimen.
  6. U wordt automatisch doorgestuurd naar de LastPass website waar u wordt gevraagd om de upgrade te bevestigen.
  7. Klik op Bevestigen.

Zie de onderstaande tabel om te zien hoeveel licenties van LastPass Premium u ontvangt op basis van uw Pro tier:

Pro Tier # van LastPass Premium licenties
2 1
5 3
10 5
25 10
50 25
Opmerking: Als u "Om uw account te upgraden, logt u in op LastPass" ziet, bent u niet aangemeld bij LastPass in die browser.