Ik heb problemen met de installatie. Is er een andere manier om Pro te installeren?

Oplossing één: Installeren met de Pro Executable.

Belangrijk: U moet het uitvoerbare bestand van de hostsoftware uitvoeren met beheerdersrechten. Installeer de hostsoftware met de executable.

Oplossing twee: Handmatig installeren van de host software

Het downloaden van de software:

1. Download het zip-bestand van het installatieprogramma op: https://secure.logmein.com/logmein.zip.
  2. Sla het zip-bestand op uw bureaublad op.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade zip-bestand en selecteer Extract to... (als u een extractieprogramma van een derde partij hebt, zoals Winzip of WinRAR, kunt u dat ook gebruiken).
  4. Pak de bestanden uit op C:LMI (het kan zijn dat u deze map moet aanmaken op uw C: aandrijving).

Open de opdrachtprompt:

In Windows 7 of hoger

1. Klik op Start, en typ in de zoekbalk: cmd.
  2. Klik met de rechtermuisknop op cmd.exe en selecteer Uitvoeren als Administrator.
  3. Het opdrachtprompt venster wordt geopend.

Installeren vanaf de opdrachtprompt:

32-bit Windows 7

1. Type cd C:\x86 en druk op Enter.
  2. U zou nu in de C:\x86 directory moeten zijn.
  3. Type logmein install en druk op Enter.

64-bit Windows 7 of hoger

1. Type cd C:\x64 en druk op Enter.
  2. U zou nu in de C:00x64 directory moeten zijn.
  3. Type logmein install en druk op Enter.
Opmerking: Als u niet zeker weet welk type besturingssysteem u hebt (32-bits of 64-bits), klikt u met de rechtermuisknop op Computer en kiest u Eigenschappen. Zoek in het systeemeigenschappenvenster naar Systeemtype.

U zult een bericht ontvangen dat de installatie succesvol was. Sluit het opdrachtpromptvenster en klik op LogMeIn Control Panel op het bericht dat verschijnt, en volg de stappen om de computer aan uw account toe te wijzen.