Hoe de Toolbox te gebruiken

Toolbox geeft u toegang tot de map Files Toolbox, hoofdzakelijk vanuit de Host software. Het is ook beschikbaar op de Pro en Central dashboards en in de Client.

Vereisten

Windows-besturingssystemen

Windows 7, 8, 8.1, 10

Windows onderdelen
  • Host software 4.1.0.14072
  • Client 1.3.0.5144
  • Plugin 1.0.0.5093
Mac-besturingssystemen
MacOS X 10.12 of hoger
Mac-onderdelen
  • Host software 4.1.0.11673
  • Client 4.1.0.7585
  • Plugin 1.0.0.2643

Vanuit een afstandsbedieningssessie

1. Open de Cliënt.
  2. Start een afstandsbedieningssessie.
  3. Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Werkset.

Een gemount station wordt aangemaakt op de host computer met de Toolbox map.

4. U kunt nu bestanden gebruiken, verplaatsen of kopiëren naar de map Toolbox op de externe computer.
  5. Wanneer u op de knop Toolbox klikt in een Remote Control-sessie met een host, wordt er een map Toolbox aangemaakt onder Files. De inhoud van deze map is toegankelijk via het centrale dashboard of de clientsoftware.
Opmerking: U kunt de Toolbox alleen in de Client koppelen, maar niet in het Central dashboard.