Bestanden uploaden en downloaden met Bestanden voor LogMeIn

Upload afzonderlijke bestanden of hele mappen naar Files for LogMeIn.

Upload bestanden of mappen

Belangrijk: De maximale bestandsgrootte van een enkel bestand is 2GB.
  1. Klik op de pagina Files op het pictogram upload bestand (alle browsers) of upload map (alleen Chrome).

Tip: U kunt ook al uw lokale bestanden (alle browsers) of mappen (alleen Chrome) naar de pagina Files slepen.

2. Blader door uw lokale bestanden en mappen en selecteer de inhoud die u wilt uploaden.
  3. Klik op Open om te uploaden.

De voortgang van het uploaden wordt weergegeven onderaan de pagina Bestanden.

Een bestand downloaden

• Optie A. Klik met de rechtermuisknop op een bestand en klik op Download
  • Optie B. Dubbelklik op een bestand
Belangrijk: U kunt geen map downloaden, alleen afzonderlijke bestanden.