Hoe een abonnement naar een andere computer overzetten

U kunt een actief Pro abonnement overdragen van de ene host naar de andere.

Om een abonnement over te dragen, moet u eerst een betaald Pro-abonnement van één computer vrijmaken voordat u het kunt toewijzen aan een nieuwe host.

1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Meld u aan op bij uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Beweeg de muis over de computer en klik op Eigenschappen.

4. Klik op het tabblad Algemene instellingen op Deze computer verwijderen.

Uw abonnement is nu vrij om aan een andere computer toe te wijzen.

5. Op de computer die u aan uw account wilt toevoegen, opent u het LogMeIn Control Panel.
  6. Meld u aan bij uw account.
  7. Selecteer een abonnement dat u aan uw host wilt toewijzen.

Uw nieuwe host verschijnt op de pagina Computers op LogMeIn.com.