Bestanden delen met Bestanden voor LogMeIn

Deel uw bestanden en mappen met andere gebruikers via Files for LogMeIn.

Opmerking: U moet een master-accounthouder zijn om bestanden te kunnen delen.

Een bestand of map delen (alleen-lezen toegang)

U kunt bestanden en mappen delen door anderen een koppeling te sturen per e-mail, chat of via een tool van uw voorkeur. Iedereen die de koppeling ontvangt, kan het bestand of de map bekijken (alleen-lezen toegang). Ga als volgt te werk om de koppeling te maken en te kopiëren.

1. Op de pagina Files klikt u op het item dat u wilt delen.
  2. Klik in de kolom share op de link share file of share folder.
  3. Klik op Genereer link.
  4. Kopieer de gegenereerde URL naar het klembord.
  5. Stuur de koppeling aan anderen per e-mail, chat of via een tool van uw voorkeur.

Een map delen met gebruikers (bekijken, wijzigen, verwijderen)

Als u met meerdere mensen tegelijk aan bestanden wilt werken, kunt u mappen delen met specifieke gebruikers die de inhoud van de gedeelde mappen kunnen bekijken, wijzigen en verwijderen.

1. Klik op de pagina Files op de map die u wilt delen.
  2. Klik in de kolom share op de link share folder.
  3. Onder Gebruikers voert u de e-mailadressen in van de mensen met wie u wilt samenwerken. Zij behoeven niet reeds gebruiker te zijn.

Tip: De limiet van het tekstvak is 100 e-mailadressen en 70 tekens per e-mailadres.

4. Klik op Delen met gebruikers.

Resultaat: Er wordt een uitnodiging verzonden vanaf LogMeIn Auto-Mailer.

De uitgenodigde gebruikers moeten de uitnodiging openen en op de uitnodigingskoppeling klikken. Elke genodigde die nog geen gebruiker is, zal worden gevraagd een account aan te maken. Elke genodigde die al een gebruiker is, krijgt een nieuw profiel toegevoegd aan zijn bestaande account: Gebruiker van [uw "Bedrijfsnaam"].

Stoppen met delen (koppeling verwijderen)

Als u een gedeeld item niet langer wilt delen, moet u de koppeling naar het item verwijderen.

1. Op de pagina Files selecteert u een item.
  2. Klik in de kolom Share op het pictogram van de gedeelde link. Het venster Delen wordt weergegeven.
  3. Klik op Verwijderen link.