Fout 1920 oplossen via handmatige installatie (installatie vanaf de opdrachtregel)

Symptoom

Wanneer u Pro probeert te installeren, krijgt u de melding Error 1920.

Oorzaak

Een 1920-fout wordt veroorzaakt door software van een derde partij of Windows die Pro blokkeert voor toegang tot een van de standaard installatiepoorten die tijdens de installatie worden gebruikt.

Resolutie één: Installeer met behulp van de host executable.

Opmerking: U moet de host executable uitvoeren met beheerdersrechten. Installeer de hostsoftware met de executable.

Resolutie Twee: Handmatig installeren van de hostsoftware

Taak één: Download de software

1. Download het installatieprogramma: https://secure.logmein.com/logmein.zip.
  2. Sla het zip-bestand op uw bureaublad of een andere locatie naar keuze op.
  3. Pak de bestanden uit op C:LMI (het kan zijn dat u deze map moet aanmaken op uw C: aandrijving).

Taak twee: Verwijder alle elementen van de host software

Belangrijk: Wees voorzichtig met het bewerken van het register van uw computer! Neem gerust contact op met GoTo voor hulp.
Tip: Als u bij een stap tijdens dit proces een foutmelding krijgt Access Denied, start de computer dan opnieuw op en ga verder met het proces.
  1. Beëindig host services die op uw computer draaien. Open hiertoe Taakbeheer en beëindig alle instanties van het volgende:
    • LMIGuardian.exe
    • LogMeIn.exe
    • LogMeInSystray.exe
    • ramaint.exe
  2. Navigeer naar uw Program Files map en verwijder de LogMeIn map (meestal onder C:Program Files).
  3. Open de Register-editor door op Windows+R te drukken en regedit te typen in het vak Open .
  4. Navigeer naar HKEY_CURRENT_USER/Software en verwijder de LogMeIn map.
  5. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software en verwijder de LogMeIn map.
  6. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SystemCurrent Control Set\Services en verwijder het volgende:
    • LMIInfo
    • LMImaint
    • LMImirr
    • LMIfsClinetNP
    • LMIRfsDriver
    • LogMeIn
  7. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion en verwijder de waarde LogMeIn GUI string.
  8. Start de computer opnieuw op.

Nadat de computer opnieuw is opgestart, moet de host worden verwijderd.

Taak drie: Installeren vanaf de opdrachtprompt

Ga door op basis van uw besturingssysteem.

32-bit Windows

1. Open de opdrachtprompt met verhoogde rechten door op de Windows-toets te drukken en cmd te typen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en selecteer Als beheerder uitvoeren.
  3. Typ cd C:\x86 en druk op Enter. De volgende directory wordt geopend: C:\lmi\x86.
  4. Type logmein install -port xxxx en druk op Enter.
    Tip: XXXX moet worden vervangen door de poort van uw keuze.

Er verschijnt een bericht dat de installatie is gelukt. Sluit het opdrachtpromptvenster en klik op LogMeIn Control Panel op het bericht dat verschijnt. Volg de stappen om de computer aan uw account toe te wijzen.

64-bit Windows

1. Open de opdrachtprompt met verhoogde rechten door op de Windows-toets te drukken en cmd te typen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en selecteer Als beheerder uitvoeren.
  3. Typ cd C:\x64 en druk op Enter. De volgende directory wordt geopend: C:\lmi\x64.
  4. Type logmein install -port xxxx en druk op Enter.
    Tip: XXXX moet worden vervangen door de poort van uw keuze.

Er verschijnt een bericht dat de installatie is gelukt. Sluit het opdrachtpromptvenster en klik op LogMeIn Control Panel op het bericht dat verschijnt. Volg de stappen om de computer aan uw account toe te wijzen. Neem contact op met ondersteuning als u zich niet op uw gemak voelt bij het uitvoeren van de opdrachtregelinstallatie of als het probleem hiermee niet wordt opgelost.