De client en het LogMeIn Configuratiescherm verwijderen

Soms willen klanten niet dat hun eindgebruikers de Client en LogMeIn Control Panel in het menu Start zien.

De workaround is om handmatig de snelkoppelingen in het startmenu te verwijderen voor zowel LogMeIn Control Panel als Client.

Om te voorkomen dat de snelkoppeling van de Klant opnieuw verschijnt, moet u de volgende extra stappen uitvoeren:

1. Stel in het register HKLMSoftwareLogMeIn\V5\Gui\ShowClient in op DWORD 0
  2. Maak in het register een nieuwe DWORD sleutel aan: HKLM:Software:LogMeIn:V5:Gui:ForceShowClient met DWORD waarde 0
  3. Voer de volgende opdracht uit: verwijder %ALLUSERSPROFILE%MicrosoftWindowsStartmenuProgramsClient.lnk
  4. Start de dienst opnieuw op.

Client zal niet verschijnen in het Start Menu, en "Connect to Computers" zal verborgen zijn in het systray menu. Het uitvoerbare bestand blijft beschikbaar.