Hoe een computer naar een andere account verplaatsen

Om een computer van uw account naar een andere te verplaatsen, of om een computer van een andere account naar de uwe te brengen, moet u toegang hebben tot het LogMeIn Control Panel op die machine.

1. Open op de computer die u wilt verplaatsen het LogMeIn-configuratiescherm en klik op het tabblad Over.
  2. Klik op het tabblad Info op Switch Account.

Resultaat: U wordt gevraagd in te loggen.

3. Meld u aan met een LogMeIn ID die toegang heeft tot de account die de computer moet ontvangen.
  4. Indien gevraagd, wijs een abonnement toe.
  5. Voer een beschrijving (naam) voor de computer in.
  6. Klik op Doorgaan.

Resultaat: De hostsoftware wordt opnieuw opgestart. De computer wordt toegewezen aan de nieuwe account.