Bestanden kopiëren naar een iOS-telefoon of -tablet

U kunt bestanden en mappen overdragen vanaf uw computer of cloud naar uw smartphone of tablet.

1. Selecteer de computer of cloud met de bestanden die u wilt kopiëren. Ga als volgt te werk.
    • Als u vanaf een computer wilt kopiëren, tikt u op Bestanden > Computers, selecteert u de computer met de bestanden die u wilt kopiëren.
    • Om te kopiëren vanuit een cloud-opslagdienst, gaat u naar Cloud.
  2. Kies de bestanden die u wilt kopiëren.
    • Om een enkel bestand over te brengen, tikt u naast dat bestand op het pictogram Meer opties en tikt u op Kopiëren
    • Om meerdere bestanden over te brengen, tikt u in de rechterbovenhoek op het pictogram met meerdere items, selecteert u de items die u wilt overbrengen en tikt u op Kopiëren.
  3. Om naar uw toestel te kopiëren, tikt u op Lokaal en kiest u een locatie waarnaar de bestanden worden overgebracht en tikt u op Hier plakken.

Resultaat: Uw bestanden worden gekopieerd.