Bestanden kopiëren van een iOS-telefoon/tablet naar een computer of cloud

U kunt bestanden en mappen overdragen vanaf uw smartphone of tablet naar uw pc of Mac.

1. Navigeer in de map Local naar de bestanden die u wilt overbrengen en selecteer ze
    • Om een enkel bestand over te brengen, tikt u naast dat bestand op het pictogram Meer opties en tikt u op Kopiëren
    • Om meerdere bestanden over te brengen, tikt u in de rechterbovenhoek op het pictogram met meerdere items, selecteert u de items die u wilt overbrengen en tikt u op Kopiëren.
  2. Navigeer naar de locatie waar u de bestanden wilt plaatsen en selecteer Hier plakken.

Resultaat: De gekopieerde bestanden worden overgedragen.