Toegang tot uw bestanden vanaf uw bestand met Bestanden voor LogMeIn

Verbind uw opslagruimte als netwerkschijf voor eenvoudige toegang vanaf uw pc of Mac.

Vereisten:

• Windows 7, 8, 8.1, 10 met de laatste versie van de client
  • Mac OS X 10.9 of hoger met de laatste versie van de client
  1. Open de Cliënt.
  2. Bovenaan de Client onder Bestand, klik op Open.

Resultaat:

Uw bestandsstation wordt toegevoegd aan Windows Verkenner onder Computer als LogMeIn Files - [uw LogMeIn ID].
    Opmerking: Files for LogMeIn probeert een gedeelde stationsletter te maken. Het begint bij Z:\ en werkt naar voren in het alfabet, totdat het een beschikbare letter vindt.

Op Mac OS-versies is LogMeIn Files aangekoppeld onder "$HOME/Volumes/LogMeIn Files - account e-mail".

Belangrijk: De ruimte die wordt vermeld als beschikbaar onder uw bestandsschijf verwijst naar uw hoofdschijf. Het is geen afspiegeling van de 1TB ruimte die beschikbaar is in je account.

Om het gebruik van Bestanden op deze manier te stoppen, klikt u op Bestand > Koppel LogMeIn-bestanden schijf. Er gaan geen gegevens verloren.