Hoeveel gebruikers kunnen tegelijk verbinding maken met een host?

Het is mogelijk dat meerdere gebruikers verbinding maken met een host; slechts één gebruiker kan echter een computer bedienen, hetzij via Afstandsbediening, hetzij rechtstreeks. File Manager en Management Tools werken echter wel op de achtergrond en stellen gebruikers op afstand in staat bepaalde acties uit te voeren, zelfs terwijl een gebruiker actief een host controleert.