Hoe kan ik het klembord synchroniseren tussen computers?

Standaard worden de klemborden van de host- en client-computers gesynchroniseerd.

Om te schakelen tussen gesynchroniseerd en niet gesynchroniseerd, klikt u in een afstandsbedieningssessie op de knop Customize Toolbar op het zwarte lint van de afstandsbediening. De knop Pas de werkbalk aan ziet eruit als een pijl die naar beneden wijst. Ga naar Connection Options en selecteer Sync Clipboard. U zult een ander icoon zien verschijnen in uw Customize Toolbar gebied. Door te klikken op dat icoontje, dat eruit ziet als een klembord, kunt u wisselen tussen een gesynchroniseerd klembord en een niet-gesynchroniseerd klembord.