Hoe kan ik voorkomen dat mijn bestandsbeheersessies worden verbroken?

Er zijn enkele instellingen die u kunt aanpassen om het Bestandsbeheer stabieler en mogelijk sneller te maken.

• Zorg ervoor dat alle extra toepassingen op de externe en lokale PC's tijdens de sessie worden afgesloten.
  • U kunt de compressie-instellingen binnen de host veranderen. Ga naar Voorkeuren > Netwerkinstellingen. Adaptief, Nee, Snel, Laag, Normaal en Best zijn de opties voor bestandsoverdrachtcompressie. Normaal gesproken is Adaptief de standaard, maar u zou verschillende resultaten moeten zien met verschillende selecties op uw systeem. Klik op Apply met alle aangebrachte wijzigingen.