Hoe los ik Error 997 op?

Symptoom

De verbinding wordt verbroken wanneer u Remote Control op de hostcomputer opent. U kunt het verbindingsdialoogvenster controleren door te klikken op Details tonen. Onderaan het gegevensvak kan de volgende fout staan:

Kan het Remote Control proces niet starten: Verbinding geweigerd: 997

Oorzaak

Iets heeft ervoor gezorgd dat het host programma/service is vastgelopen.

Actie/oplossing

Om deze fout te verhelpen en de toegang tot de afstandsbediening onmiddellijk te herstellen, moet de hostcomputer opnieuw worden opgestart. Als iemand toegang heeft tot de computer, herstart de host dan normaal.

Als de hostcomputer onbeheerd is, kan hij op afstand opnieuw worden opgestart. Zodra u verbonden bent met de hostcomputer, gaat u naarPreferences > Advanced Settings > View Reboot Options. Start van hieruit een hard of emergency reboot.