Hoe los ik 'Error 1331' op als ik probeer in te loggen?

Symptoom

Wanneer u verbinding maakt met een hostcomputer, ontvangt u: Fout (inloggen): logon failure: account momenteel uitgeschakeld. (1331)

Oorzaak

Dit geeft aan dat het Windows profiel is uitgeschakeld voor de gebruikersnaam waarmee u probeert in te loggen.

Actie / oplossing

U moet contact opnemen met de beheerder van de hostcomputer of proberen een andere gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken. Helaas kan GoTo support u niet helpen met deze fout.