Hoe los ik een 'Error 11004' op?

Fout 11004 wijst op een verbindingsprobleem wanneer uw proxy niet is geconfigureerd om met de host te werken.

Specificeer de proxy server die de host zal gebruiken als een intermediair tussen uw web browser en het internet.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Vanaf een client-computer, maak verbinding met het hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Stel onder Proxy-instellingen de volgende opties in:
    • Proxy server adres & poort Als u geen proxy server gebruikt, laat dit veld dan leeg. Als u wel een proxy-server gebruikt, zorg er dan voor dat het adres en de poortgegevens in dit veld overeenkomen met de gegevens in uw browser-instellingen.
      Tip: Om uw proxy-adres en -poort in Internet Explorer te vinden, gaat u naar Internet Explorer > Extra > Internetopties > Verbindingen > LAN-instellingen; of klikt u op Proxy-instellingen ophalen om de beschikbare proxy-instellingen op te halen.
      Opmerking: Schakel het selectievakje naast Automatisch configuratiescript gebruiken uit. Specificeer de proxy aan de hand van het IP-adres en het poortnummer van de proxy.
    • Proxy-gebruikersnaam: Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
    • Proxy-wachtwoord: Vul dit veld in als voor de proxy-server verificatie vereist is.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.

Opmerking: Als u uw proxy-instellingen niet kent, raadpleeg dan uw IT-beheerder.