Hoe neem ik een afstandsbedieningssessie op?

Stel LogMeIn in om een videobestand van elke afstandsbedieningssessie met de host op te nemen en op te slaan.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows hosts.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Als Pro is geïnstalleerd door een beheerder of via een installatielink van Central, kan uw beheerder uw toegang tot deze functie hebben beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.
  1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Onder Schermopname, selecteert u Afstandsbedieningssessies opnemen.
  3. U kunt ook kiezen uit de volgende acties en opties:
    Optie Beschrijving
    Videoformaat Kies RCREC om bestanden op te slaan met LogMeIn's eigen RCREC-indeling. Kies AVI om het standaard AVI-formaat te gebruiken. De bestandsgrootte zal voor beide registratietypes hetzelfde zijn.
    Tip: Om RCREC-opnamen te bekijken, moet u ze converteren naar AVI-indeling met de Pro AVI Converter, die is ontworpen voor Pro, maar werkt ook met GoTo.
    Opmerking: Afstandsbedieningssessies in HD-modus worden opgenomen in WebM-formaat. Wanneer u van HD naar een andere resolutie wisselt, wordt de HD-opname gesloten. Uw sessie voor besturing op afstand van lagere kwaliteit wordt opgenomen in een nieuw bestand. Dit bestand heeft het videoformaat dat u oorspronkelijk geselecteerd hebt (AVI of RCREC). Op gelijke wijze wordt het opgenomen AVI- of RCREC-bestand gesloten wanneer u naar HD-resolutie wisselt, en een nieuw WebM-bestand wordt gemaakt.
    Locatie van videobestanden Geef de locatie op waar de videobestanden opgeslagen moeten worden. Geef een pad op naar een beschikbare doelmap of klik op Browse om een locatie op de host op te geven. De standaardlocatie is C:ProgrammaDataLogMeIn
    Bestanden bekijken Klik om een lijst met beschikbare opnames weer te geven.
    RCREC-bestanden converteren naar AVI Klik om de conversie-wizard RCREC naar AVI te openen. Volg alle instructies op het scherm.
    Oude bestanden wissen bij een mapgrootte groter dan Selecteer deze optie om automatisch de oudste, gearchiveerde RCREC-opnames van besturing op afstand te wissen, wanneer de totale omvang van alle RCREC-opnames in de locatie van videobestanden de opgegeven waarde overschrijdt. AVI-bestanden worden niet bij het totaal opgeteld en worden ook niet gewist.
  4. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.

Alle sessies voor besturing op afstand worden geregistreerd en opgeslagen in het gekozen bestandsformaat op de opgegeven locatie.
Belangrijk: Alle sessies worden zonder uitzondering opgenomen totdat de opname wordt uitgeschakeld. Om de opname uit te schakelen, wist u de optie Opnemen afstandsbedieningssessies en past u de wijziging toe.