Hoe verwijder ik handmatig de 'via LogMeIn' printer ?

Dit gebeurt meestal wanneer er een printopdracht in de printer is blijven steken. Om de afdrukwachtrij te wissen, vanaf de computer waarop het (de) document(en) is (zijn) blijven steken, gelieve

1. Druk tegelijkertijd op de Windows toets en de R toets. Het vak Uitvoeren verschijnt.
  2. Typ in het vak Uitvoeren: net stop spooler
  3. Nadat de spooler is gestopt, opent u opnieuw het venster Uitvoeren en typt u: spool
  4. Dubbelklik op de mappen Printers, en verwijder alles wat in de map staat. U kunt dit doen door met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor verwijderen.
  5. Ga terug naar de Run box en type: net start spooler Dit zal de afdrukwachtrij leegmaken, en als u in de lijst Printers kijkt, zou de via LogMeIn printer verdwenen moeten zijn

Ga verder als u de hostcomputer bestuurt, en de printer opnieuw wilt instellen.

1. Klik bovenin het venster Afstandsbediening op de knop Options.
  2. Verwijder het vinkje uit het vakje links met de naam Printer verbinden.
  3. Vink dat vakje opnieuw aan om de printer opnieuw in te stellen.