Hoe weet ik dat mijn wachtwoorden veilig zijn binnen de Client?

Wij bewaren of bewaren nooit een kopie van uw wachtwoorden. Alle wachtwoordinformatie wordt versleuteld op het lokale apparaat en door u, de eindgebruiker, bijgehouden. GoTo neemt de beveiliging van uw opgeslagen wachtwoorden zeer serieus. Wij beschikken over mechanismen om uw wachtwoorden te beschermen wanneer u ervoor kiest ze in de Client op te slaan.

• Desktop versie - Wachtwoorden worden opgeslagen in het register, versleuteld met CryptoAPI.
  • USB/U3-versie - Wachtwoorden worden opgeslagen in een XML-bestand, en gecodeerd met AES en RSA.