Hoe installeer ik de Mozilla Firefox-plugin?

Belangrijk: Dit artikel is alleen geldig als u Firefox versie 25 of ouder gebruikt. Omdat Firefox gewoonlijk automatisch wordt bijgewerkt, zal dit artikel voor de meeste Firefox-gebruikers niet van toepassing zijn. Als u een oudere versie van Firefox gebruikt, wordt u gevraagd de oudere Firefox-plug-in te installeren nadat u op een computer op uw startpagina hebt geklikt.
  1. Klik op de knop Firefox-plug-in installeren wanneer daarom wordt gevraagd.
  2. Een nieuwe pagina wordt geopend waar u opnieuw wordt gevraagd om te installeren. Klik op Installeer nu de Firefox-plug-in.
  3. Als u een pop-upbericht ziet "Firefox heeft deze site verhinderd...", klik dan op Toestaan in het pop-upvenster. Download begint.
  4. Zodra het downloaden is voltooid, wordt het venster Software-installatie weergegeven. Klik op Nu installeren.
  5. U wordt gevraagd Firefox opnieuw te starten. Klik op Nu opnieuw opstarten.

De browser zal opnieuw opstarten met de geïnstalleerde plug-in. U moet gevraagd worden om in te loggen op de hostcomputer (de PC of Mac die u probeert te bedienen). Zo niet, ga dan terug naar de pagina die u vroeg om de plug-in te installeren en klik op Doorgaan (na installatie).