Hoe installeer ik de Firefox-plugin voor elk profiel?

Als u meerdere gebruikers op een computer hebt, wilt u misschien de Firefox-plugin voor iedereen tegelijk installeren.

Volg daarvoor deze instructies.

1. Klik op de volgende link.
  2. Sla het bestand op in C:LMI
  3. Klik vervolgens op Start gevolgd door Uitvoeren (als u Vista gebruikt, staat Uitvoeren onder Alle programma's > Accessoires)
  4. Type, met de aanhalingstekens, "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -install-global-extension "C:\LMI\npRACtrl.xpi" en druk op [Enter].

Je moet administrator zijn op de computer om dit te laten werken.