Hoe kan ik de DNS-cache spoelen op Mac OS X?

De DNS cache slaat lokaal de server IP adressen op die recent vanaf uw computer zijn benaderd. Het IP-adres van onze servers verandert met regelmatige tussenpozen, wat kan leiden tot cache misses en verbindingsproblemen als de verandering plaatsvindt voordat de vermelding in uw DNS-cache is bijgewerkt.

Om deze actie uit te voeren, moet u het commando uitvoeren vanaf de Mac OS-terminal, te vinden in de map Hulpprogramma's. Om de DNS te spoelen in Mac OS 10.5.x of nieuwer, type:

dscacheutil -flushcache