Hoe voer ik een eQuote uit?

Uw verkoopvertegenwoordiger kan u een eQuote toewijzen voor de aankoop van een Pro abonnement. Wanneer u een actieve eQuote hebt, wordt op uw pagina Computers de knop Ga naar de eQuote-pagina weergegeven.

Hier leest u hoe u een in behandeling zijnde eQuote kunt openen en uitvoeren:

1. Log in op je account. U zou een melding moeten zien met de tekst De door u aangevraagde eQuote is klaar voor gebruik.
  2. Klik op Ga naar de eQuote pagina. De pagina eQuote wordt weergegeven.
  3. Selecteer de relevante Offertecode en klik op Ga verder.
  4. Vul uw factuur- en betalingsgegevens in.
  5. Selecteer het selectievakje Ik heb de Algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.
  6. Klik op de Kopen knop.
Uw bestelling is verwerkt.