Hoe schakel ik printen op afstand uit?

U kunt Remote Printing uitschakelen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Maak verbinding met de host en klik op Afstandsbediening.
  2. Klik boven in het venster Afstandsbediening op Options op de zwarte werkbalk.
  3. Klik op de knop Remote Printing.
  4. Klik op printers waar een vinkje naast staat, zodat ze uitgevinkt zijn. Afdrukken op afstand is uitgeschakeld wanneer er geen printers zijn geselecteerd in de lijst Remote Printing.
Opmerking: U kunt de afdrukfunctie opnieuw inschakelen door te klikken op printers in de lijst Remote Printing.