Hoe configureer ik Windows Defender om het gebruik vanPro toe te staan?

Windows Defender kan Pro detecteren en blokkeren, maar noemt het in werkelijkheid RemotelyAnywhere. Dit is de definitie van Microsoft en een naam van een van onze andere producten. Het is veilig om het te deblokkeren.

Wanneer u Windows Defender opent, krijgt u een waarschuwing dat het een stuk software heeft geblokkeerd, en een koppeling waarop u moet klikken. Dit brengt u naar een lijst, waar u kunt kiezen voor RemotelyAnywhere toestaan. Dit zal voorkomen dat Windows Defender u blokkeert voor het gebruik van de Pro.