Hoe configureer ik de Client desktop app om een Proxy te gebruiken?

Het kan zijn dat u de Client desktop app moet configureren om een proxy te gebruiken.

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar onder Windows.
  1. Open de Client desktop app.
  2. Klik op View in het menu, en selecteer Options in de View drop-down.
  3. Klik op het tabblad Proxy.
  4. Vink het vakje Gebruik proxyserver om verbinding te maken met het internet aan.
  5. Klik op Get proxy settings en klik dan op Test proxy settings.
  6. Als de proxy-test slaagt, klikt u op OK.
  7. Als de proxy-test mislukt, voer dan handmatig uw proxy-informatie en verificatiegegevens in, en klik dan op OK.