Hoe verander ik de tijd die nodig is om los te koppelen als ik niet actief ben?

Van de cliënt

1. Maak verbinding met de hostcomputer en klik op Preferences.
  2. Klik op Geavanceerde instellingen.
  3. Onder Network, in het veld Idle Time Allowed, voert u de hoeveelheid idle tijd in die u wilt hebben voordat een sessie wordt verbroken.
  4. Klik op OK.

Van de gastheer

1. Klik met de rechtermuisknop op het hostpictogram in het systeemvak en klik op LogMeIn Control Panel.
  2. Klik op het tabblad Opties.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  5. Onder Network, in het veld Idle Time Allowed, voert u de hoeveelheid idle tijd in die u wilt hebben voordat een sessie wordt verbroken.
  6. Klik op OK.