Hoe blokkeer ik de host software zodat mijn werknemers het niet kunnen gebruiken?

Als u wilt voorkomen dat uw werknemers de host op hun werkcomputer installeren, moet u secure.logmein.com op uw firewall(s) blokkeren.

Als u deel uitmaakt van een Windows-domein, kunt u ook ons Groepsbeleidobject installeren, waarmee u de toegang tot uw hele domein kunt beperken, zonder dat u firewallregels nodig hebt. Voor informatie over het Active Directory Groepsbeleid dat de hostsoftware op uw netwerk controleert, zie onze gids hier.