Hoe wijs ik een andere poort toe als ik de host installeer?

1. Download het installatieprogramma.
  2. Maak een map aan in de C:/ drive, genaamd lmi.
  3. Open het bestand LogMeIn.zip en pak het uit in de map lmi.
  4. Open de Opdrachtprompt door op de Windows-toets + R te drukken, typ dan cmd en druk op enter.
  5. Installeer de hostsoftware onder een ander poortnummer, als volgt:
    • Op een 32-bit besturingssysteem:
      • Type cd c:\x86 en druk op Enter
      • Type logmein install -port xxxx en druk op Enter
      • Vervang xxxx door een willekeurig getal tot 65535
    • Op een 64-bit besturingssysteem:
      • Type cd c:\x64 en druk op Enter
      • Type nu logmein install -port xxxx en druk op Enter
      • Vervang xxxx door een willekeurig getal tot 65535

Dit start een opdrachtregelinstallatie van het product en wijst de luisteraar toe aan de poort die wordt gebruikt in plaats van de variabelen xxxx in het bovenstaande voorbeeld.

Sluit het opdrachtpromptvenster en klik op "Open LogMeIn" op het bericht dat verschijnt en volg de stappen om de computer aan uw account toe te wijzen.