Hoe kan ik zien aan welke account mijn computer is gekoppeld?

Voor een Windows-computer:

1. Klik op het toepassingspictogram in het systeemvak (meestal in de buurt van de klok rechtsonder op uw scherm).
  2. Open het LogMeIn Control Panel.
  3. Klik op Over in het linkerpaneel.
  4. Kijk onder Subscription om te zien aan welke account de PC is gekoppeld.

Voor een Mac:

1. Klik op het host-pictogram dat zich in de Finder Bar van uw besturingssysteem bevindt (in de buurt van de klok).
  2. Klik op LogMeIn Control Panel.
  3. Klik op Over in het linkerpaneel.
  4. Kijk onder Abonnement om de account te zien waaraan de Mac is gekoppeld.