Hoe kan ik Remote Control via mijn satellietverbinding versnellen?

Uw satellietverbinding kan onderbrekingen (verbrekingen) veroorzaken wanneer u de hostdienst gebruikt.

Oorzaak

De satellietverbinding vernieuwt voortdurend zijn IP-adres, en de verbindingen zijn over het algemeen veel trager dan een traditionele kabel- of DSL-verbinding.

Actie / oplossing

Optie 1. Neem contact op met uw satelliet-ISP en vraag of de optie bestaat om het IP-adres minder vaak te vernieuwen, of dat het mogelijk is om een statisch IP-adres aan te schaffen.

Optie 2. U kunt proberen de kleurkwaliteit van uw afstandsbedieningssessie op een lagere instelling te zetten.

1. Klik tijdens uw sessie op afstand op de knop Options op het zwarte lint van de afstandsbediening.
  2. Klik op Kleurkwaliteit.
  3. Probeer de Very Low (man running) optie helemaal links. Dit zal de hostcomputer in zwart-wit doen verschijnen, maar biedt de beste prestaties.
Denk eraan: De snelheid van uw hostsessie wordt beperkt door de snelheid van uw internetverbinding.