Hoe kan ik mijn verbinding met de hostcomputer versnellen?

Hoewel de verbindingssnelheid niet door de host wordt bepaald, kunt u de kleurkwaliteit of de snelheid van uw netwerkverbinding aanpassen om de prestaties te verbeteren.

Symptoom

U ondervindt trage prestaties bij afstandsbediening.

Oorzaak

Normaal gesproken wordt de verbindingssnelheid tussen twee computers niet bepaald door de host, maar door externe factoren zoals de snelheid van de computer en het netwerk/internet.

Oplossingen

Hoewel de verbindingssnelheid niet door de host wordt bepaald, kunnen de volgende opties de prestaties bij afstandsbediening verbeteren.

Aanpassen kleurkwaliteit

Kies een lagere instelling om de hoeveelheid overgedragen informatie tijdens de afstandsbediening te optimaliseren.

1. Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Kleurkwaliteit. De opties voor Kleurkwaliteit worden weergegeven.
  2. Selecteer de juiste instelling. Tip: Kies Automatisch kleurinstellingen aanpassen om de host de optimale instelling te laten detecteren. Uw selectie wordt onmiddellijk toegepast.
    • Voor een betere beeldkwaliteit selecteert u Normale kwaliteit of Hoge kwaliteit.
    • Voor de beste beeldkwaliteit selecteert u HD-kwaliteit.
      Tip: HD-kwaliteit biedt de minste vertraging en de soepelste overgang met een automatisch aanpassende resolutie.

Op een telefoon of tablet, zie Hoe de kleurkwaliteit van het scherm te wijzigen (telefoon/tablet).

Pas de snelheid van uw netwerkverbinding aan

Pas de verbindingssnelheid van uw netwerk aan om tijdens besturing op afstand een optimale prestatie te bereiken.

• Klik op de werkbalk Afstandsbediening op Opties > Netwerk en selecteer Traag om uw verbinding op verbindingen met een lagere snelheid te optimaliseren
Verbinden in Java mode

Verbinding maken in Java-modus kan betere prestaties opleveren, maar vergeet niet dat Java-afstandsbediening geen volledige ervaring biedt.

1. Maak verbinding met het hoofdmenu van de hostcomputer zonder de afstandsbediening te starten.
  2. Eens verbonden, kijk in de linkerbovenhoek en klik op Toon Gedetailleerde Modus.
  3. Klik op het pictogram monitor op de knop Afstandsbediening. Klik niet op het label met de tekst Afstandsbediening.
  4. Selecteer Java.