Hoe kan ik Fout 14001 oplossen?

Fout 14001 treedt gewoonlijk op als gevolg van een configuratieprobleem. Als u dit ontvangt terwijl u verbinding maakt met een hostcomputer, kunt u proberen de hostcomputer opnieuw op te starten om het probleem op te lossen. Voer de volgende stappen uit om een reboot van de hostcomputer op afstand te initiëren:

1. Verbinding maken met de hostcomputer.
  2. Ga naar Voorkeuren.
  3. Ga naar Geavanceerde instellingen.
  4. Klik op Bekijk Herstartopties.

Van hieruit kunt u een Normal Reboot proberen. Als dat niet werkt, volg dan de bovenstaande stappen en probeer een Emergency Reboot.