Hoe kan ik het beeldscherm van de Hostcomputer duidelijker maken?

Na het overnemen van Remote Control van de host computer:

1. Klik op de knop Options in het lint Afstandsbediening.
  2. Selecteer de optie Color Quality.
  3. Verander de kwaliteit naar een van de hogere instellingen.

Hoewel dit de afstandsbediening kan vertragen, zal de kwaliteit van het beeld verbeteren. U kunt ook opnieuw klikken op Opties en Resolutie-instellingen selecteren, en vervolgens klikken op Resolutie aanpassen. Hierdoor wordt de resolutie van uw lokale monitor aangepast aan die van de hostcomputer. Probeer verschillende visualisatie-instellingen uit en ontdek welke voor u het beste werkt.