Hoe kan ik Pro installeren zonder de Display Accelerator?

Sommige hardware kan conflicteren met het spiegeldriver dat Pro gebruikt om geoptimaliseerde remote schermvideo weer te geven. U kunt Pro installeren zonder de Display Accelerator en de standaard schermweergave gebruiken.

1. Download het installatiebestand handleiding.
  2. Maak een map aan in station C:00, genaamd LMI.
  3. Open het LogMeIn.zip-bestand en pak het uit in de LMI-map.
  4. Druk tegelijkertijd op de toets Windows en de toets R om het vak Uitvoeren te openen.
  5. Type cmd en klik OK. De opdrachtprompt wordt geopend.
    • Als het lokale besturingssysteem 32-bit is, typ dan op de opdrachtprompt: cd C:\x86 (en druk op enter). logmein install -nomirrordrv (en druk op enter).
    • Als het lokale besturingssysteem 64-bit is, typ dan op de opdrachtprompt: cd C:\x64 (druk op enter). logmein install -nomirrordrv (en druk op enter).
  6. Wanneer u een bericht ontvangt dat de installatie geslaagd is, sluit u het opdrachtpromptvenster.
  7. Klik in het bericht dat verschijnt op LogMeIn openen en volg de stappen om de computer aan uw Pro account toe te wijzen.
Tip: Om het systeemtype (32 bit of 64 bit) te controleren drukt u tegelijkertijd op de Windows-toets en de Pauzetoets om de systeemeigenschappen te bekijken.