Hoe kan ik de dimfunctie voor de afstandsbediening uitschakelen?

Om de functie uit te schakelen die een inactief venster van de afstandsbediening dimt, volgt u deze instructies wanneer u op de hostcomputer bent aangesloten. Let op, voor de onderstaande stappen moet u het Windows Register openen. Als u niet bekend bent met het Windows-register, neem dan contact op met de Klantenondersteuning voor hulp.

1. Ga naar Start > Run, type regedit en klik op enter.
  2. Navigeer in de Register-editor naar: \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\LogMeIn\V5\RemoteControl Zoek naar een waarde met de naam: TrackClientFocus. Als u deze waarde ziet, klik er dan met de rechtermuisknop op en selecteer "Wijzigen"; verander de waarde van 1 in 0.
  3. Als u deze waarde niet ziet, klik dan met de rechtermuisknop in het hoofdvenster van het venster (aan de rechterkant van het scherm), en kies New om een nieuwe DWORD waarde aan te maken. Geef het de naam TrackClientFocus en zorg ervoor dat de waarde op 0 staat.
  4. U moet Pro opnieuw starten voordat de wijzigingen van kracht worden. U kunt Pro opnieuw opstarten door Computerbeheer te kiezen en vervolgens Opnieuw opstarten > Opnieuw opstarten Pro.