Hoe de host instellen om te controleren op software-updates

Stel de host in om te controleren op de laatste versie van de hostsoftware en deze te installeren wanneer u inlogt op uw account.

Hebt u geen toegang tot deze functie? Als Pro is geïnstalleerd door een beheerder of via een installatielink van Central, kan uw beheerder uw toegang tot deze functie hebben beperkt. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie.
  1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Geavanceerd
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Geavanceerd
  2. Onder Software Updates, selecteert u Download en installeer updates automatisch om de laatste versie van de hostsoftware te controleren en te installeren bij het inloggen op uw account.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.