Hoe u een uitnodiging voor Delen van bureaublad activeert/uitschakelt of verwijdert

Uitnodigingen voor het Delen van bureaublad kunnen worden geannuleerd of tijdelijk worden uitgeschakeld.

1. Open het Configuratiescherm van LogMeIn en klik op het tabblad Desktop Sharing.
  2. Onder Huidige uitnodigingen, selecteert u de uitnodiging die u wilt uitschakelen/activeren of wilt verwijderen.
    • Klik op Uitschakelen of op Activeren om de uitnodiging uit te schakelen of te activeren
    • Klik op Verwijderen om de uitnodiging te annuleren en uit de lijst te verwijderen