HELP FILE


Een uitnodiging voor Delen van bureaublad uitschakelen/inschakelen of verwijderen

Uitnodigingen voor het Delen van bureaublad kunnen worden geannuleerd of tijdelijk worden uitgeschakeld.

  1. Klik op het RemotelyAnywhere-pictogram op het systeemvak en selecteer Share my Desktop.

    Resultaat: Het dialoogvenster Bureaublad delen wordt weergegeven.

  2. Klik op In afwachting van uitnodigingen bekijken.
  3. Open het configuratiescherm LogMeIn en klik op het tabblad Desktop Sharing.
  4. Onder Huidige uitnodigingen selecteert u de uitnodiging die u wilt uitschakelen/inschakelen of verwijderen.
    • Klik op Uitschakelen of op Activeren om de uitnodiging uit te schakelen of te activeren
    • Klik op WissenVerwijderen om de uitnodiging te annuleren en uit de lijst te verwijderen
    • Klik op Alles wissen om alle actieve en verlopen uitnodigingen te wissen.
    • Klik op Nieuwe uitnodiging om een nieuwe uitnodiging te maken.