Hoe u denial-of-service-aanvallen kunt blokkeren

Gebruik de blokkering van denial-of-service-aanvallen als maatregel tegen ongewenste indringers die uw host-computer vertragen door steeds dezelfde service te vragen.

1. Toegang tot de voorkeuren van de gastheer:
    • Open vanaf de hostcomputer het LogMeIn Configuratiescherm en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Beveiliging
    • Maak vanaf een client-apparaat verbinding met de host Hoofdmenu en volg dit pad: Voorkeuren > Beveiliging
  2. Klik onder Intrusion control op Show Details en stel de volgende Denial of Service aanvalsblokkering opties in
    Optie Beschrijving
    Actief Selecteer deze optie om de aanvalblokkering te activeren.
    Maximumaantal ongeldige HTTP-verzoeken Geef het maximumaantal HTTP-verzoeken op waarna het IP-adres dat in overtreding is, wordt geblokkeerd.
    Teller van ongeldige pogingen opnieuw op nul zetten na Nadat de tijdsduur in dit vak is verstreken, wordt het aantal ongeldige pogingen van het overtredende IP-adres weer op nul ingesteld.
    Aanvaller blokkeren gedurende Alle pogingen tot verbinden, door een IP-adres dat in overtreding is, worden geweigerd voor de tijdsduur die in dit veld wordt opgegeven.
  3. Klik op OK of Toepassen.

Resultaat: Uw instellingen worden direct op de host toegepast.

Om toegang te verlenen vanaf geblokkeerde adressen klikt u op Alles deblokkeren.