Hoe u de toetsen van een pc-toetsenbord aan een Mac-toetsenbord toewijst

Wanneer u een Mac bestuurt vanaf een pc, kunt u alleen het gedrag van de speciale toetsen op het Windows-toetsenbord bepalen.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Mac-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Toewijzing van toetsen van pc- aan Mac-toetsenbord selecteert u één van de volgende opties:
    • Selecteer Alt = Alt, Windows = Command om de Alt-toets op de pc aan de Mac Alt-toets en de Windows-logotoets aan de Mac Command (“Apple”)-toets toe te wijzen.
    • Selecteer Alt = Command, Windows = Alt om de Alt-toets op de pc aan de Mac Command (“Apple”)-toets en de Windows-logotoets aan de Mac Alt-toets toe te wijzen.
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.